egzersiz ve lida arasındaki ilişki

lida ile zayıflarken egzersiz yapmak isterseniz tereddut etmeyin. Hafta sonu veya tatil sırasında bile kolay ve disiplin ve egzersiz rutin kaybetme aşırı bir döngü yol açabilir ve tasfiye. ama böyle olmak zorunda değildir. Herkes ileri, dinlenmek müsamaha zaman nedeniyle tatil sezonu, görünüm ve ziyaret edin. Kimse ileri ne arar sonra o zaman ölçekleri kapalı tozunu ve okuma süresi doğrudan vardır. Sizin haftalık egzersiz planı veya diyet planı ne zaman bütün aile ve üstü büyükannem ünlü masada olduğunu sopa, ancak imkansız görünebilir bunu yapmanın yolu vardır. Ama ödül büyük biraz çaba ve planlama alır.

1. Küçük bölümleri Bir yapabileceğiniz ve en etkili temel şey ne yemek ve kontrol için ne kadar yemek olduğunu. Yine, bu büyük bir talep gibi görünebilir, ama başarılabilir. Çok yememeye çalışın çünkü yiyecek var.

İyi bir hile ya kendinden yemek için daha küçük bir tabak veya bir kase gelen yemek vermektir. Bu şekilde, açlık hem gözlerini ve ağzınızda memnun. Porsiyon anahtardır. Kadar hakkında patlamaya değilseniz yemek gerekmez.

Masadan yeterince mide memnun etmek ve daha sonra yiyin. Sadece gelecekteki kilo azaltır, ayrıca herkesin yorgun yaprak dolması duygu önlemek olacaktır.

2. Egzersiz gününüzün bir parçası olarak

Sonra, ne zaman şans egzersiz çalışın. Senin kardeşin veya kalk ve sabah dürtmek bir yürüyüşe gidin. Kim Küçük çocuklu olan aile bireyleri var mı? Onlarla oynayın. Run out bahçesinde, hava onları atmak ve onları yakalamak veya bunların etrafında dönerler.

Bütün bu etkinlikler onlar tarafından, sevilen ve hızla karbonhidrat yazabilir.

3.Egzersiz Aile Davet ile ailenizin tatbikata katılmaları için. Çoğu kişi her gün zaten egzersiz birkaç dakika almak gerektiğini biliyorum.

Sahip şirket daha iyi yapar. Jimnastik salonu tüm yetişkinlerin Davet ve genç bir aile üyesi çocukları seyretmek var. Spor turnuva bir tür olmasından eğlenceli olun. Orada bol seçenek ve gerçeği bir grup bile en zor aile bireyleri teşvik edecek egzersiz edecek vardır. Tatil dinlenmek için harika ama senin ağırlık ve sağlık için gol hatırlıyorum. Ne derece sezon sadece korkunç bir sonra sinirli olmak boyunca mutlu olmak iyidir? Dışarı zaman egzersiz olacaktır planlıyorsanız, tatil sezonu programı dışarı planlama ile birlikte. Sağlık ve ağırlık için size teşekkür edecektir.

Etiketler:


lida | 1 Yorum | 1 Ocak 2010 Cuma 20:30

Yorumlar

bu lida kapsulunun yan etkisi oluyormu ?

Blogger as | 30 Ocak 2010 01:58  

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder